divendres, 16 de desembre de 2016

20 ANYS D'ARTISTES A L'ESPAI G D'ART

Amb motiu del 20è aniversari de la nostra Galeria, us convidem a assistir a la inauguració de l exposició d obres dels 25 artistes que hem anat exposant al llarg d aquests darrers 20 anys.

Al mateix temps presentarem l'edició especial del CAVA d' AUTOR personalitzat amb la reproducció d obres dels artistes participants en aquesta col·lectiva.

La inauguració tindrà lloc aquest proper dissabte dia 17 de desembre, a les 7,30 de la tarda, amb presència dels artistes. L'exposició es podrà visitar fins el 28 de gener del 2017.En quant a les nostres obres:

Sempre ens han agradat les revistes dels 40 i 60. En aquesta ocasió hem volgut reinterpretar les seves portades, hem escollit la revista “PARA TI”, de l’editorial Atlàntida, (una de les nostres preferides) que va il·lustrar Raúl Manteola des de l’any 36. Sempre han reivindicat la figura femenina, cercant les futures dives de l’època i creant un estàndard de bellesa, jove, innocent i vital.

La nostra intenció es utilitzant com a base les seves magnifiques il·lustracions, reivindicar una dona actual, molt més universal, polivalent i alliberada.
(Tècnica: acrílic, cosit, collage, llapis de color, sobre portades originals)
Moreno&Soria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada