dissabte, 28 de novembre de 2015

DIÀLEGS AMB ROSER LÓPEZ MONSO


Diàlegs amb Roser López

compartir

Diàlegs amb Roser LópezHi ha persones, poques, que deixen una empremta inesborrable. Roser López és una d’elles. Artista, escriptora, poeta, gestora i museòloga, va ser una figura cabdal de les pràctiques artístiques contemporànies de la ciutat.
Ara, Terrassa li ret homenatge amb una exposició organitzada per l’Ajuntament i comissariada per Juan Carlos Estudillo. Un projecte que a unit a tretze artistes egarencs i que es podrà veure del 28 de novembre fins al 10 de gener en tres espais diferents: l’Estudi Tigomigo, la Casa Soler i Palet, i a l’espaiDos de la Sala Muncunill.

Seguint el fil de la conversa

El projecte s’ha concebut com una conversa. Estudillo ha convidat a tretze artistes a crear una peça d’art que dialogui amb una de les obres de Roser. El fruit és una exposició eclèctica, un homenatge sentit, on conviuen llibres d’artistes, gravat, collage o fotografia.
Els artistes que han participat son Acebuch, Lluís Alabern, Imanol Buisan, Mercé Casanovas, Jordi F. Fernàndez, Rosanna Fontanet, Xavier Juanhuix, Miquel Llonch, Moreno & Soria, Irene Pérez, Joan Ignasi Ros, Tigo&Migo Edicions i Gabriel Verderi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada