diumenge, 11 de febrer del 2024

Exposició col.lectiva de Llibres d’artista, a Tinta Invisible amb el llibre Trencaclosques

 Exposició col.lectiva de Llibres d’Artista, Tinta Invisible, Barcelona.

10 de Llotja amb una col·lecció de 10 fantàstics llibres d'artista!







Un trencaclosques, un joc consistent en un conjunt de peces, regulars o irregulars, de cartó o altra matèria, que cal combinar per a formar una figura. Aquest té unes cares serigrafiades, però les peces del trencaclosques són iguals, de manera que podem canviar peces d’un
trencaclosques a un altre creant una transformació, un canvi d’aspecte que experimenta una cosa sense que es vegin alterades les seves característiques principals.
Algunes investigacions han trobat una relació entre el nombre d’anys que algú ha estat resolent puzles i la probabilitat que desenvolupin Alzheimer. Així, com més puzles menys probabilitats de malalties de la memòria. Tocar, experimentar, intervenir. Els puzles treballen constantment amb la memòria visual, una eina fonamental per a aprendre a organitzar-se en les tasques, així com a recordar i aprendre nou contingut.
Creo puzles amb cares serigrafiades i els refaig creant noves cares, perquè la memòria falla. Adjunto alguna imatge sense alterar i d’altres alterades.
Cadascú pot crear el seu trencaclosques, crear la cara que vulgui, les peces encaixen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada